Ter Ontspanning:

Zwembad/Bar | Workshops | Kletspraat


Zwembad/Bar

Volledig omringd door weelderig groen, op het einde van een zandweg, en zonder directe buren, is de Quinta da Cerca een ideale plaats om tot vakantierust te komen.

(c) Quinta da Cerca.

Op hete zomerdagen verkiezen velen niet op stap te gaan. U kunt dan gratis genieten van een prachtig zwembad. Foto┬┤s liegen vaak. De werkelijke afmetingen zijn 13m bij 7m.

Er is ruimte om ongestoord te zonnen, of te luieren in de schaduw van palmen, bananen en bamboe.

 

 

(c) Quinta da Cerca.

Het is ook heerlijk ontspannen in de schaduw van de open bar. Er is een rijke keuze aan verfrissingen en opkikkers en sfeervolle achtergrond muziek.

Hier helpen wij u ook verder met uw vragen, verschaffen we nuttige info en tips, en ligt onze wandelingenmap ter inzage.

 

(c) Quinta da Cerca.

De bar is een vaak druk bezochte plek om te aperitieven voor het avondmaal, of om daarna de dag gezellig af te sluiten.

Na een dag van grote hitte is het vaak genieten van een aangename avondkoelte en in de late uren van de charme van het houtvuur in de grill-haard.

[ TOP ]

Workshops

De uitnodigende en inspirerende natuur, een zonneterras en een voor vele doeleinden te gebruiken groepsruimte, een ruime schaduwrijke dansvloer helemaal beneden in het dal bij de Rio Cavalos, bieden uitstekende mogelijkheden aan leraren om hier stages en workshops te organiseren.

(c) Quinta da Cerca.

Het terrein is groot en strekt zich uit over drie verschillende valleitjes met verrassende plekjes waar groepen ongestoord hun gang kunnen gaan.

Wij bieden onze accomodatie en kookkunst aan en voldoen zo veel mogelijk aan uw specifieke wensen.

(c) Quinta da Cerca.

afrikaanse dans en percussie
volksdans en dansexpressie
schilderen en boetseren
healing en therapie
enz.
vinden hier regelmatig plaats

 [ TOP ]

Kletspraat

You can also find us on:

Find us on facebook

Find us on Google Maps