Quinta da Cerca

De Quinta da Cerca is een vakantieverblijf op een landgoed (Quinta) van 15 ha, met uitzicht op de Serra da Estrela, een indrukwekkend bergmassief met PortugalĀ“s hoogste toppen, gelegen in een streek voor mensen die houden van ruige natuur, van zon en rust, van eenvoud en vriendelijk menselijk kontakt.

Video: met dank aan Vlaanderen Vakantieland

De mooie ligging midden in de natuur, maakt van de Quinta da Cerca een ideale uitvalsbasis voor wandelaars. We beschikken over ruime kamers met badkamer, waarvan een aantal met extra stapelbed voor de kinderen. Verder verhuren we ook caravans, maar wie wil kamperen kan hier ook terecht.

Voor de camping en de caravans bouwden we in 2005 een nieuw sanitair blok . De kamers en de caravans worden verhuurd op half- pension basis. Van mei tot oktober is ons zwembad zwemklaar, en in de zomer (juli tot oktober) runnen we een kleine gezellige bar.

Naast het ontbijt wordt er ook gezorgd voor middag-en/of avondmaal. De groenten komen voor zover mogelijk uit onze eigen bio-tuinen, Ook de frambozen -en bramenjam die geserveerd wordt bij het ontbijt is van eigen biologische teelt.

Wij nuttigen onze maaltijden samen met al onze gasten, wat zorgt voor een familiale sfeer. We bieden aan onze gasten een wandelmap aan met een 40-tal volledig uitgeschreven wandelingen van verschillende moeilijkheids graden, zowel familiewandelingen als echte bergtochten.

(c) Quinta da Cerca.
(c) Quinta da Cerca.

You can also find us on:

Find us on facebook

Find us on Google Maps