Verblijf:

Kamer | Caravan | Camping | Culinair genot


Kamers

In een apart gebouw bevinden zich vier ruime kamers voor 4 personen, en een ruime kamer voor 2 personen die elk een eigen buiteningang hebben. Ze zijn voorzien van tafel en tuinstoelen die ook op het terrasje voor de deur gebruikt kunnen worden.

(c) Quinta da Cerca.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, lavabo en WC. In de twee grootste staat een stapelbed voor 1 of 2 bijkomende personen.

 

[ TOP ]

Caravan

(c) Quinta da Cerca.

Met een prachtig uitzicht op de vallei van de Rio Cavalos en onder de schaduw van enorme eucalyptusbomen staan zes caravans met afdak en houten terras. Indien gewenst kunt u beschikken over terrastafel en stoelen. In alle caravans is stroomvoorziening (max. 2 A).

Afhankelijk van het aantal personen en het gewenste comfort kiest men de grootte van de caravan. Drie caravans zijn uitgerust met een dubbel en een enkel bed. De vierpersoons caravans hebben twee dubbel bedden. In de grootste is nog een extra compartiment met stapelbed.

Evenals de kamers worden de caravans verhuurd op basis van half- of volpension.

[ TOP ]

Camping

Ondanks de uitgestrektheid van het domein is onze camping kleinschalig. De rust, geborgenheid en relaxte kontakten die iedereen kan ervaren, maken van kamperen op de Quinta da Cerca een aangename ervaring. Het natuurlijke kader wordt geaccentueerd door de afwezigheid van afbakeningen en nachtverlichting. Anderzijds hechten we veel belang aan een rigoureuse properheid van sanitair en zwembad.

(c) Quinta da Cerca.

Voor uw tent, vouwwagen of kam peerbus kunt u een plekje uitkiezen in de olijfgaard. Deze wordt omgeven door beboste terrassen en biedt veel schaduw onder de eeuwenoude olijf bomen. Maar men kan ook kiezen voor plekjes met meer zon en uitzicht.

Er is volop ruimte voor 10 à 15 tenten en er zijn enkele 2A electriciteits aan-sluitingen. Op een hogergelegen terras staat het sanitair blok.

Het sanitair blok is onlangs verplaatst naar een centrale plek en nu geheel gemoderniseerd. Warm water is gratis.

(c) Quinta da Cerca.

Caravans en Mobilehomes geraken meestal niet onder de laaghangende takken van de olijfgaard.

Er zijn vijf vlakke standplaatsen op hiervoor aangelegde plateau's in de buurt van onze eigen caravans. Hier kunt u beschikken over stroom tot 2 A.

Door de wisselende staat van de weg en de helling op eigen domein, zijn we minder gemakkelijk bereikbaar met grote caravans.

Op bestelling zorgen wij elke morgen voor verse broodjes uit het dorp, of éénmaal in de week voor zuurdesem roggebrood, traditioneel gebakken in de houtoven.

De kampeerders kunnen ook steeds komen ontbijten of zich inschrijven voor de andere maaltijden.

[ TOP ]

Culinair Genot

Unaniem is de waardering van onze gasten voor de verzorgde en gevarieerde wereldkeuken, waar op aanvraag ook voor een vegetarisch alternatief op de dagschotel gezorgd wordt. Een rijke keuze uit verse groenten en fruit, biologisch geteeld in onze tuinen, staat garant voor gezonde en heerlijke maaltijden.

Een uitgebreide ontbijttafel, elke morgen met broodjes, recht van de warme bakker, staat gedekt van 8 tot 10 uur.Voor een stevig en gezellig avondmaal komen alle gasten samen rond 20u30 onder de reusachtige Australiaboom.

Er kan ook gegeten worden op een overdekt terras en op koelere voor- en naseizoendagen in de zaal met open haard. Op rustdagen en tussen uw uitstapjes door, wacht een hartig middagmaal rond 13u30.Iedere zondag zijn dat gegrilde sardienen, vers van de ochtendmarkt in Tábua.

(c) Quinta da Cerca.
(c) Quinta da Cerca.

 

 

 

 

 

 

 

 

[ TOP ]

You can also find us on:

Find us on facebook

Find us on Google Maps